Bronn SPC Acoustic Domino SPC Padló

Dekor kód Bronn SPC
Vastagság 5mm
Felhasználhatóság / Kopásállóság Lakóterek, irodák, eladóterek AC4/IP32
Műszaki paraméterek Nedves helyiség burkolása
Műszaki paraméterek Beépített alátét
Lapméret 1250 x 180 x 4+1mm

Termék leírás


A Domino SPC Acoustic vinil padló az 1 mm-es habhátoldallal együtt 5 mm összvastagságú és 0,4 mm koptatóréteggel ellátott, 100 %-ban vízálló, klikkes padlóburkolat. A meglévő burkolat felszedése nélkül kényelmesen fektethető. Fektetéséhez további alátétfóliák vagy alátétlemezek nem szükségesek, a fektetés előtti akklimatizációs idő csupán néhány óra, így klikkes vinilpadlónk idő- és költséghatékony megoldás.

A Domino SPC Acoustic antisztatikus és 21 dB-es akusztikus tulajdonsággal bír.
Otthonunk bármely helyiségébe a legkiválóbb választás.

A lefektetett padlóburkolat egyszerűen tisztítható, a szennyeződés, baktérium, víz nem jut át rajta, vegyszerállósága kiváló.

A merev magnak köszönhetően tökéletes a mérettartása, magas kopásállóságú és kimagaslóan alacsony a maradó benyomódása, azaz a bútorok lába nem hagy nyomot. A dilatáció rendkívül kis mértékű, az egyes padlóburkolat elemek szoros záródása okán penész- illetve kártevő veszély nem fenyegeti.

Élethű felületi struktúrák és kidolgozottság jellemzik, fényállósága kitűnő.

A környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve a Domino SPC Acoustic a lehető legjobb megoldás. Környezetbarát alapanyagokból készül, 100 %-ban reciklálható, és ártalmatlan a környezetre és az emberi életre. A termék Blue Angel minősítéssel is rendelkezik.