Új SGHBC20331 Világos természetes Serene tölgy Vinyl padló

Dekor kód SGHBC20331
Vastagság 2,5 mm
Fafajok Tölgy
Felhasználhatóság / Kopásállóság Nagyforgalmú irodák, áruházak AC5/IP33
Nútkialakítás V fugával
Műszaki paraméterek Padlófűtés
Műszaki paraméterek Nedves helyiség burkolása
Műszaki paraméterek Fózolt
Műszaki paraméterek Vinyl
Műszaki paraméterek 100% vízálló
Lapméret 740x129x2,5mm

Termék leírás


A legszebb vinyl padlók

Házon belüli padlótervezőink gondoskodnak arról, hogy minden dizájn egyedi legyen, és a jellegzetes felületi struktúrának köszönhetően az Ön igényeinek megfelelő természetes érzetet keltse. Hozzon létre lenyűgöző tereket az egész házban a hagyományos deszkák és a különféle padlólapok kombinálásával. És ne aggódjon amiatt, hogy mi lesz, ha a gyerekek a padlón húzogatják a játékaikat vagy a házikedvencek futkosnak rajta végig. Az extra matt felső réteg ellenáll a karcolásoknak és kopásnyomoknak.


Puha és csendes

A Vinyl Flex a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja. Meleg érzetet biztosít a lába alatt, amikor reggel felkel az ágyból, de még a nap végén is, amikor végre lerúghatja a cipőjét. Bármennyit üt is az óra, padlóinkon öröm járni. Egy sürgő-forgó háztartásban általában sok minden történik, de csendes padlóink meghitt, nyugodt oázissá varázsolják otthonát.

Vízálló

Heves vízi csaták a fürdőszobában vagy kisebb nagyobb konyhai katasztrófák? A Vinyl Flex padló ellenáll a kiömlő folyadékoknak. Nem kell aggódnia a mindennapi rendetlenség feltakarítása miatt. Padlóinkat könnyen és gyorsan feltörölheti egy nedves felmosó és tisztítószereink segítségével. Ez biztosítja, hogy padlója még évek múlva is úgy nézzen ki, mintha új korában.